maandag 18 februari 2019

De trouw van Simon en Janne

Vrijdag 15 februari was het dan eindelijk zover! Om 14.30u gaven Janne en Simon elkaar het ja -woord in de zaal van onze school.

hier komen nog meer foto's en filmpjes
Eerder deze week nodigden we alle kleuters en leerlingen van onze school uit om te komen kijken. Iedereen reageerde zeer enthousiast!
Ondertussen deden wij in de klas alle voorbereidingen: bloemenboog maken, trouwringen, hoed voor bruidegom, bruidsboeket voor bruid, ...

We deden ook aan warme omroep om een bruidstaart te maken. We kregen er twee!!

Alle kleuters kwamen zeer mooi uitgedost toe op school vrijdag! Iedereen keek er enorm naar uit! Hier hadden we twee weken naartoe geleefd!

En dan was het eindelijk zover. Vol zenuwen wachtten we allen gespannen tot alle genodigden toekwamen en een plaatsje gevonden hadden.

De muziek van K3 begon te spelen en het was aan ons!

Eerst kwam Aline ( de priester), daarna de bellenblaaskindjes( Deni, Anna, Stella, Maithe en Sverre), daarna de bruidskindjes( Oona, Wout, Celeste, Vic, Laura en Maurice), dan de ringendrager( Ilano), dan was het de beurt een de bruidegom ( Simon) met zijn ouders ( Fenna en Baptist) en tot slot de bruid ( Janne) met haar ouders ( Anna en Siebe) en sluierdrager (Eysia) Ondertussen werd alles gefotografeerd door onze fotografen Mattheo en Stan

Na de ceremonie volgde de receptie! We klonken op Simon en Janne, samen met de ouders van de kleuters en genoten van de heerlijke bruidstaarten!!

We wensen Simon en Janne nog veel geluk toe!