woensdag 8 februari 2017

Sealife

Dinsdag was het eindelijk zover! De uitstap waar we met z'n allen zo hard hadden naar uitgekeken! We gingen op bezoek naar Sealife! Pinguïns spotten!

En wat een leuk avontuur was dat!
Eerst gingen  we te voet van school naar de trein in Oostkamp. Deze bracht ons naar Brugge. Daar hadden we even de tijd om een koekje te eten en over te stappen op de trein die ons naar Blankenberge bracht. In Blankenberge aangekomen stapten we met volle moed tot aan Sealife!

Daar aangekomen gingen we eerst naar buiten want daar waren de zeehonden en de zeeleeuwen ons aan het opwachten. We zagen een mooie show en de dieren deden vele kunstjes.
We kregen ook veel uitleg over de dieren.

Daarna verplaatsten we ons tot bij de pinguïns. Wat waren ze schattig! Ook daar vertelde de dierenverzorgster ons veel over de pinguïns en zagen we hoe ze eten kregen.

Tot slot gingen we naar de otters waar we ook veel bijleerden!

Na al deze interessante weetjes gingen we ons binnen wat opwarmen en konden we alle vissen bewonderen. We zagen haaien, kwallen, zeesterren, zeepaardjes, rogge, ... te veel om op te noemen.
We zagen zelf Dory en tal van Nemo'tjes. Wat waren de kleuters enthousiast!
Over de middag mochten we binnen onze boterhammetjes opeten! Die smaakten zeg!

Na een zeer leerrijke dag was het tijd om terug naar huis te keren. Heel flink stapten we terug naar het station waar de trein ons al stond op te wachten!

Het was een fantastische dag waar we met z'n allen van genoten!